About

Welkom op xxAngiejj.nl

Mijn naam is Angela en ik ben het gezicht achter deze blog! Ik zal als eerste wat over mijzelf vertellen. Ik ben een twintiger, woonachtend in Den Haag. Al voor enkele jaren heb ik een vriend, waar ik heel gelukkig mee ben. Momenteel studeer ik Sociaal Cultureer werk en ik hoop zo snel mogelijk af te studeren. Het liefst zou ik later met kinderen gaan werken. Ik hoop in mijn toekomstige baan veel mensen te kunnen gaan helpen!

Wat kan je op xxAngiejj vinden? Eigenlijk van alles… Ik ben niet echt het type dat het bij één onderwerp kan houden, simpelweg omdat ik graag over veel verschillende onderwerpen schrijf! Ik kijk graag series & films, ik shop erg graag, make-up is ook wel een beetje mijn ding.. Dit kan je allemaal vinden op mijn blogje! Ik schrijf dus vooral over dingen die mij interesseren. Daarom heb ik besloten om geen onderwerp aan mijn blog te koppelen. Maar als ik echt een onderwerp zou moeten kiezen dan zal dat ‘lifestyle’ zijn.

Naast bloggen ben ik al een tijdje bezig met youtube video’s maken. Momenteel upload ik nog vrij casual, wat er eigenlijk op neer kom dat ik upload wanneer ik inspiratie & tijd heb. Mijn youtube kanaal kan je hier vinden.

Instagram | YouTube | Facebook | Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *