Lush Cup O’ Coffee Mask

Beauty 0 comments

De zoektocht naar de perfecte face mask is begonnen! Lush verkoopt heel veel lekkere producten en als koffie liefhebber viel mijn oog op Cup O’ Coffee face mask. Tijd om hem uit te proberen!

Mijn eerste indruk is dat hij echt heel erg dik is en heel onprettig uitsmeert. Je hebt best veel nodig van het product om je hele gezicht goed te bedekken. Ik heb hem nog eens doorgeroerd met een stokje en toen werd hij wat dunner en smeerde hij prettiger uit. Note to self: Doorroeren en dan pas op je gezicht smeren, dan hoef je veel minder van het product te gebruiken!. De korreltjes scrubben mijn huid tijdens het opsmeren en het afspoelen. Het gaat er wat lastig vanaf, ik moet echt goed schrobben.

De Cup O’ Coffee ruikt echt heerlijk. Zodra je het potje open maakt komt er een sterke koffie geur uit. Dat doet deze koffie liefhebber zeker goed! Er zit namelijk gemalen koffie in, wat ook meteen voor de scrubdeeltjes zorgt.

Het leuke aan dit maskertje is dat hij geschikt is voor zowel je gezicht als je lichaam. Ik vind hem persoonlijk fijner voor het lichaam door de wat grove scrubdeeltjes. Mijn huid voelt na gebruik echt heel prettig aan, zowel op mijn gezicht als op het lichaam.

Wel moet ik erbij zetten dat dit de aller eerste keer was dat ik een maskertje van de Lush probeerde! Mijn eindconclusie is dat hij wel doet wat hij beloofd, mijn huid voelt zacht en fris aan. Echter ben ik niet zo dol op de grove scrubdeeltjes en zal ik hem niet zo snel elke week gebruiken.

Ingrediënten
Organic Agave Syrup (Agave Tequilana) Kaolin Glycerine Coffee Infusion (Coffea arabica) Talc Ground Coffee (Coffea Arabica) Bentone (Hectorite) Fragrance Vetivert Oil (Vetiveria Zizanoides) Vanilla Absolute (Vanilla Planifolia) Roasted Cocoa Extract (Theobroma Cacao) Coriander Seed Oil (Coriandrum sativum) Caffeine Powder *Coumarin *Limonene *Linalool

Heb jij dit maskertje van Lush ook uitgeprobeerd? Laat dan weten wat je ervan vind! Ik ben namelijk ontzettend nieuwsgierig.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *