Juli Wrap-up

Maandelijks 0 comments

Elke maand schrijf ik voor jullie de Juli Wrap-up! Waarin ik een hele kleine samenvatting geef van mijn maand! De maand Juli ging vrij snel voorbij en ik heb er heerlijk van genoten!

Afgestudeerd!
In juli studeerde ik af en kreeg ik mijn diploma! Na 4 jaar hard werken en vooral het laatste jaar met heel veel examens was het deze maand eindelijk zover! Met trots kan ik nu zeggen dat ik een afgestudeerd Sociaal Werker ben! Woohoo!

Beginnen met werken…
In Juli (de laatste week) was mijn eerste werkdag! Ik doe Flexwerk voor de Buitenschoolse Opvang. Mijn doel is om drie dagen in de week te gaan werken en aan 11 uur per week te gaan komen.

Het begin van mijn blog!
Ook startte ik natuurlijk eindelijk mijn Lifestyle Blog! In eerste instantie wilde ik één post per week posten. De tweede blogweek ontdekte ik al dat ik best wel veel inspiratie had en al snel genoeg artikelen had om twee keer per week te gaan posten. Aan het einde van blogweek twee had ik al zes artikelen uitgetypt en hoefde ik alleen nog de foto’s te maken & erbij te zetten.

Wat ik keek

Explorer Sir Malcolm Murray, American gunslinger Ethan Chandler, scientist Victor Frankenstein, and medium Vanessa Ives unite to combat supernatural threats in Victorian London.
The classic tales of Dracula, Frankenstein, Dorian Gray and more are woven together in this horror series set on the dark streets of Victorian London.

Wat ik luisterde
Elke maand deel ik mijn playlist met jullie!

Voor mijn gevoel was Juli een rare maand. Ik studeerde af en ik begon aan mijn eerste echte baan. Ik werd 3 dagen in de week en doe dus inval werk bij de Buitenschoolse en kinderopvang. De werktijden zijn heel anders dan mijn schooltijden en dat is eventjes wennen. Ondanks dat heb ik wel echt een leuke maand gehad!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *