Snow!

Eindelijk sneeuwde het eens een keertje terwijl ik mijn camera binnen handbereik had! Sneeuw outfit foto’s stonden al een tijdje op mijn lijstje sinds het moment dat ik besloten had te gaan bloggen. Dus toen ik een zaterdag ochtend wakker werd & zag dat het buiten wit was van de sneeuw kleedde ik me snel aan en hup naar buiten!


 

Sweater – HM / Shorts – HM / Schoeneen – Van Haren / Bandana – Primark / Choker – AliExpress

Ik ben zo ontzettend blij met hoe deze foto’s geworden zijn! Mijn zwarte outfit steekt zo ontzettend leuk af tegen de spierwitte sneeuw! Verassend genoeg was deze panty niet eens koud. Het enige wat tijdens deze outfit shoot koud werd waren mijn handen! Toch ben ik na het maken van deze foto’s toch wel snel weer naar binnen gegaan voor een warme kop koffie!

Ik heb trouwens ook iets opgemerkt bij mijzelf: Ik draag momenteel echt ontzetteend veel bandana’s! Vroeger kocht ik ze via AliExpress, omdat ze bijna niet in Nederland verkrijgbaar waren. Maar nu zie ik ze toch regelmatig weer verschijnen! Bij de Primark bijvoorbeeld. Meteen een paar leuke ingeslagen en hopelijk blijft deze trend nog wat langer! Ik vind het namelijk echt heel erg leuk!

Heb jij een beetje genoten van de sneeuw?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *