Goals Augustus 2017

De laatste keer dat ik een goals lijstje plaatste was in Juni. In Juli ben ik het absoluut helemaal vergeten! De hoogste tijd dus weer om een Goals lijstje met jullie te delen!De goals van Juni waren:
– Gezonder eten
– Meer artikelen plaatsen op mijn blog
– Examenkandidaat worden
– Voorbereiden op de zomer

Ik moet eerlijk toegeven dat de meeste van deze goals zijn geslaagd! Ik vind 3 uit de 4 goals best een goede score! Ik ben véél gezonder gaan eten! In plaats van in de ochtend alleen een kopje koffie eet ik nu een bakje cruesli met lactose vrije kwark. Ook ben ik goed voorbereid geweest op de zomer!

Mijn grootste doel was ‘Examen Kandidaat worden”. Raad eens?! Dat is gelukt! Dat betekend dat ik na de zomervakantie examen mag gaan doen! Ik ben best wel zenuwachtig hiervoor, maar heb er eigenlijk wel wat vertrouwen in. Ik ga in iedergeval hardstikke mijn best doen!

Het enige doel wat niet gelukt was is mijn ‘meer artikelen plaatsen’ doel. Deze neem ik dan dus lekker mee naar Augustus! Ik wil graag meer tijd besteden aan mijn Blog! Ik heb natuurlijk ook nog een paar andere goals. Laten we ze eens op een rijtje zetten!

Meer artikelen plaatsen op mijn blog
Ik heb besloten om een vast upload schema aan te gaan houden op mijn blog. Op deze manier ga ik mijzelf wat meer stimuleren om regelmatig te posten! Ik ga nu om de dag een artikel plaatsen. Fingers crossed dat dit een beetje helpt om artikelen te typen en in te plannen!

Voorbereiden op school
School begint alweer in September, wat betekend dat ik voorbereid moet zijn! Agenda, schriftjes, pennen, etui.. We weten allemaal denk ik wel wat we nodig hebben voor een school jaar. Tijd om dit allemaal in te slaan!

Genieten van mijn laatste paar weken zomervakantie
Dit is natuurlijk een hele belangrijke! Genieten van mijn laatste paar weken zomervakantie! Het is namelijk niet voor niks vakantie. Ik wil graag relaxen, leuke dingen doen, naar het strand.. Je kent het vast wel.

Elke week posten op mijn YT channel
Naast dat ik mijn blog echt in de steek heb gelaten, heb ik dit ook gedaan met mijn YT channel. Dat moet veranderen, natuurlijk! Ik wil vanaf Augustus er echt 100% voor gaan en netjes elke week een video plaatsen! Daarnaast heb ik nog een heel leuk idee voor een tweede kanaal, maar daarvoor wil ik eerst een maand lang 1x per week op mijn main channel posten.

Dat zijn mijn doelen voor Augustus! Wat zijn jouw doelen voor de komende maand?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *