Goals Juni 2017

Het is alweer Juni! De tijd gaat echt ongelovelijk snel. Dit is alweer mijn laatste maandje school en daarna is het zomervakantie! Nog eventjes vier weken bikkelen, jongens! Kijken jullie mee naar mijn goals voor Juni?

Gezonder eten
In plaats van chips of snoep toch maar een stuk fruit als tussendoortje. In plaats van cola of sinas liever kokos-ananaswater of watermeloensap. Er zijn zoveel lekkere en fijne alternatieven!

Meer artikelen plaatsen op mijn blog!
Ik zou heel graag meer artikelen willen plaatsen op mijn blog! Daarom ga ik ook opzoek naar leuke onderwerpen om over te bloggen. Als jij een leuk onderwerp weet laat het me vooral weten! Maar; Jullie kunnen binnenkort zeker meer artikelen verwachten!

Examenkandidaat worden
Deze blijft echt maar terug komen; Ik wil graag examenkandidaat worden deze maand. Ik wil gewoon zo graag volgend schooljaar afstuderen. Het is momenteel natuurlijk ook een groot onderdeel van mijn leven, daarom dat hij waarschijnlijk ook zo vaak terug komt.

Voorbereiden op de zomer
De zomer komt eraan en ik ben dit jaar eigenlijk best wel heel slecht voorbereid! Daarom maak ik er maar een doel van: Voorbereiden op de zomer! Heb ik genoeg korte broeken & rokken voor de warme dagen? Waar zijn mijn tanktops heen? Heb ik al zonnebrand ingeslagen? Er zijn zoveel dingen die nog moeten gebeuren voordat de zomer begint.. Oh ja, ik moet ook nog een nieuwe bikini!

Dit zijn mijn doelen voor Juni 2017! Wat zijn jouw doelen?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *