Happy List – Mei 2017

Mei is alweer voorbij! Ik vind het belangrijk om stil te staan bij de leuke, positieve & mooie dingen. Daarom ga ik nu elke maand een Happy List maken met daarin alle dingen waar ik blij van werd in de afgelopen maand! Dit is de lijst van Mei.

Ik heb enorm veel leuke dingen gedaan met mijn vrienden deze maand! Zo heb ik bijvoorbeeld worstjes gegrild boven een vuurschaal, wat echt super tof was! Ik vind chillen rond een vuurtje met een groep vrienden echt het heerlijkste wat er bestaat.

Ook heb ik nieuwe series ontdekt. Ik hou voornamelijk van series die een wat duisterder tintje hebben, zoals deze. “Curious & Unusual Deaths” is een serie die uitzoekt hoe sommige doodsoorzaken in elkaar zitten en hoe deze hebben kunnen gebeuren. Het is dus meer informatief en heeft meer weg van een documentaire. Maar ook ben ik begonnen aan de serie Scream.

Ik ben lekker uit eten geweest met vrienden! Het was echt super gezellig. We hebben ontdekt dat je best wel goedkoop kan eten in Den Haag. Wij hebben voor de Eazie gekozen. Wat echt super goedkoop is, maar ook heel erg lekker!

Laten we het er maar op houden dat ik deze temperaturen totaal niet erg vond! Ik heb met volle teugen genoten van het heerlijke weer! Laat het maar lekker heel de zomervakantie zo blijven, hoor!

Dit lekkere weer vroeg dus ook om een dagje strand! Helaas was het water nog te koud en heb ik het niet aangeraakt. Een kleurtje heb ik ook niet echt gekregen, helaas. Dat vraagt dus om nog een dagje scheveningen! Maar ondanks het gebrek aan in de zee gaan en een kleurtje krijgen heb ik toch wel heel erg genoten en ben ik erg tot rust gekomen!

Dit was mijn happy list van Mei! Waar ben jij nou blij van geworden de afgelopen maand?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *