Mijn A-Z

Personal 0 comments

Het leek mij leuk om jullie wat meer over mijzelf te vertellen, zodat jullie meer te weten komen over het meisje achter de blog! Waarom dan niet met een A-Z? Bij elke letter zet ik iets wat echt 100% mij is en leg er wat over uit!

Angela
Dit spreekt volgens mij wel voor zich; Ik heet Angela en daarom hoort hij thuis in dit rijtje!

Boeken
Ik houd echt ontzettend veel van lezen. Er gaan er dan ook best een aantal boeken bij mij er doorheen in een jaar.

Corné
Mijn vriend, waarmee ik alweer 4 jaar samen ben! Wat gaat de tijd toch zo ongelofelijk snel!

Dertien
Ondanks dat het volgens het bijgeloof een ongeluksgetal is, is het nummer dertien mijn geluksgetal. Eigenlijk al vanaf dat ik op de middelbare school zat. Vraag me niet waarom, dat weet ik niet precies. Het is gewoon zoiets dat al heel lang zo is..

Energie
Mijn energiepijl verschilt per dag. De ene dag heb ik veel energie en de andere dag wat minder.

Fotografie
Sinds dat ik mijn spiegelreflex camera heb aangeschaft ben ik begonnen met foto’s maken. Het is en blijft natuurlijk een hobby, maar ik vind het echt heerlijk om te doen! Vooral sfeerfoto’s om als header toe te voegen in mijn artikelen vind ik echt heerlijk om te maken.

Gamen
Een groot deel van mijn week breng ik achter mijn PC door. En dan voornamelijk met gamen! Ik game al vanaf de basisschool en ben er eigenlijk nooit echt mee gestopt. Ik kan me nog heel goed herinneren hoe ik na schooltijd op de playstation aan het gamen was.

Horror
Ik ben een ontzettend grote horror fan. Ik geloof dat ik wel 100 horrorfilms in een jaar kijk. Mhhh..

Internet
Als er een ding is waar ik niet zonder kan dan is dit wel internet. Op mijn mobiel gebruik ik elke dag internet, op mijn pc zit ik elke dag op internet…

Januari
De maand waarin ik jarig ben! 4 januari om precies te zijn. Ik vier het meestal met vrienden en familie. Zelf vind ik verjaardagen altijd erg leuk om te vieren!

Koffie
By far mijn favoriete drank, om eerlijk te zijn. Mijn dag kan ik écht niet beginnen zonder een bakkie leut!

Lookbook
Ik vind het heerlijk op looks te hypen op lookbook.com . Hier haal ik dan ook de meeste inspiratie vandaan voor mijn outfits! Eens per maand wil ik nog wel eens mijn favoriete looks van deze site met jullie delen.

Muziek
Er gaat werkelijk geen dag voorbij dat ik niet eventjes naar muziek luister. Ik ben vooral dol op Rock, dus wat pittigere muziek. Maar eigenlijk is mijn muzieksmaak vrij divers!

Netflix
Ik zit echt enorm veel op Netflix, want naast lezen kijk ik ook heel graag series en films!

Online
Ik breng natuurlijk ontzettend veel tijd online door. Of dit nou op twitter, instagram, youtube of waar dan ook is.. Meestal ben ik wel online op één platform ofzo.

Positiviteit
Ik vind het ontzettend belangrijk om stil te staan bij de positieve dingen van het leven!

Q /

Reizen
Ik reis ontzettend graag, ookal heb ik er niet echt het geld voor. Momenteel zou ik het dan ook moeten doen met kleine uitstapjes naar dichtbij gelegen steden, zoals Antwerpen in April! Ondanks dat het korte uitstapjes zijn geniet ik er toch heel erg van!

Sociaal Cultureel Werker
De opleiding die ik momenteel volg is ‘Sociaal Cultureel Werker’. Ik zit nu in mijn tweede jaar en hoop binnenkort examen te mogen doen!

Thee
Als ik geen koffie drink, dan drink ik wel thee! Meestal de warme variant, maar ijsthee gaat er ook prima in!

Uitwaaien
Als ik echt een hele drukke week heb gehad vind ik het heerlijk om even uit te waaien op het strand, in het bos en dergelijken. Even heerlijk rustig worden!

Vloggen
Wie mij al een tijdje volgt weet dat ik zo nu en dan wel eens een dagje vlog als ik echt iets leuks ga doen. Weekvlogs kan je vinden op mijn YouTube kanaal!

Winkelen
Ik moet toegeven, winkelen is toch echt wel een hobby van me. Of het nou online is of gewoon in de winkel straat, ik vind het heerlijk om te doen!

XxAngiejj
De naam van mijn blog! Deze moest er natuurlijk in voorkomen!

Y
outube
Sinds februari ben ik weer filmpjes gaan maken voor op youtube. Vrij regelmatig (bijna elke week!) upload ik nu een video op mijn kanaal.

Z
ombies
Dit hoort natuurlijk eigenlijk onder het kopje ‘horror’ maar zombies zijn stiekem toch wel mijn favoriete horror wezens. Hersenen eten enzo, haha!

Ik heb alle letters behalve de Q vol gekregen! Het was lastiger dan dat ik dacht, maar ik vind het een leuk lijstje geworden! Als jij ook een A-B-C gaat doen over jezelf laat dan een reactie achter, want ik wil hem heel graag zien!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *