We hebben een appartement!

Personal 0 comments

De afgelopen maanden zijn mijn vriend en ik op zoek geweest naar een woning. Na tien maanden zoeken vonden we eindelijk een tijdelijke huurwoning! Hoera! Natuurlijk moet ik dit delen op mijn blog, want we zijn er echt ontzettend blij mee.

Dit is ondertussen al een maand geleden en daardoor is het bloggen er een beetje bij in geschoten. Maar dat geeft niet want we hebben een woning! Het klussen neemt momenteel al onze tijd in beslag en we zijn er dan ook echt ontzettend druk mee. Ondertussen zijn we bijna klaar. Er ligt een vloer, de muren zijn geschilderd, er hangen lampen.. Er komt nog best veel kijken bij het woonklaar maken van een woning!

We hebben gekozen voor een mooie grijze vloer van de Leen Bakker en cream witte muren. Persoonlijk vind ik strak witte muren niet mooi, maar ik was bang dat als de muren te donker werden het zo’n benauwd gevoel zou geven. Lichte muren geven een gevoel van ruimtelijkheid heb ik ooit ergens op internet gelezen. Ik heb geen spijt van deze keuze!

Onze woning bestaat uit drie slaapkamers, aparte wc & douche, hal, woonkamer, gang & keuken. Hij is dus nog best wel groot! Ondertussen hebben we ook al bedacht was we met elke kamer gaan doen. De kleinste kamer word een computer kamer zodat er wat rust heerst in de slaapkamer en woonkamer. De middelste kamer is momenteel een rommelkamer en zal dat waarschijnlijk voorlopig nog wel blijven. Maar het is de bedoeling dat deze uiteindelijk de logeerkamer word. De grootste kamer word natuurlijk onze slaapkamer.

We hebben gekozen voor de kleurencombinatie grijs, wit & zwart. De vloer is grijs, de muren zijn wit en een groot deel van de meubels worden zwart. We halen ook veel meubels bij de kringloop vandaan of krijgen deze van vrienden & familie. Een likje verf en ze zijn weer zo goed als nieuw!

Er valt nog genoeg te doen aan ons kleine paleisje. Ik hoop minstens ergens in 2018 nog een paar mooie foto’s te kunnen delen van onze inrichting. We gaan voor een wat minimalistischere stijl en de kleur gaan we erin brengen met details in de accessoires. Zodra alles af is kunnen jullie natuurlijk een update verwachten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *