Welkom!

Welkom op xxAngiejj! Wat leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Het leek mij leuk om als eerste post eerst even een soort van introductie te schrijven.

Ik ben Angela, geboren op 4 januari 1993. Ik ben momenteel 24 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn studie Sociaal Cultureel Werker. Ik hoop dit jaar af te studeren. Dat word een feestje! Ik woon momenteel nog thuis, maar wie weet wat de toekomst brengt. Ik ben al bijna 4 jaar samen met mijn huidige vriend en we gaan vaak samen op pad. Ik ben een groot horror liefhebber, kijk graag verschillende tv series, ben vaak in verschillende kledingwinkels te vinden omdat ik veel van winkelen houd en nog veel meer!

Schrijven is heel lang mijn ding geweest. Ik ben al een aantal keer een blog begonnen, maar nog nooit erg ver mee gekomen. Het was altijd dat ik na een tijdje ontevreden raakte met de artikelen die ik schreef. Daarom ben ik xxAngiejj.nl begonnen!
Heel lang heb ik nagedacht over waar ik nou ├ęcht over wil schrijven. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het liefst over van alles schrijf! Van Fashion tot mijn favoriete nummers en series op Netflix. Ik heb daarom besloten om vooral over Lifestyle te gaan schrijven. Daar kan ik namelijk alle kanten mee op, toch? Je kan dus van alles verwachten op deze blog.

Hopelijk heb ik hiermee een beetje een beeld geschept van xxAngiejj.nl
Veel lees plezier!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *