Zomer Bucketlist

De zomervakantie komt er al weer snel aan, het word warmer buiten en de zomerkleding mag weer uit de kast! Wat wil ik sowieso doen deze zomer? Dit is mijn Summer Bucketlist!

Naar Scheveningen
Deze zomer wil ik sowieso naar het strand. Sinds ik in Den Haag woon wil ik graag een dagje naar scheveningen! Misschien wel twee of drie..

Naar het Biesbosch
Als we het dan toch hebben over leuke plekken om deze zomer te bezoeken, het BiesBosch in Dordrcht heeft ook een heerlijk stukje strand. Daarnaast is wandelen door het bos ook altijd héérlijk!

BBQ!
Sowieso wil ik barbecueën deze zomer! Het is een soort van traditie geworden, eigenlijk. Elke zomer hebben we met de buren van mijn oma een barbecue, hopelijk is dat dit jaar weer zo!

Heel veel ijs eten!
Denk ik aan de zomer dan denk ik aan ijs! Niks vind ik fijner dan in de zon een verkoelend ijsje eten!

Naar het buitenzwembad
Zwemmen met een groep vrienden is voor mij écht een must-do deze zomer! Heerlijk vind ik dat; Gezellig dobberen in het water, irritant zijn door elkaar nat te spetteren. Ahh, good times!

Picknicken
Stiekem is dit iets wat ik al heel lang wil doen; Picknicken! En dan vooral het de dag ervoor uren in de keuken staan om lekkere hapjes klaar te maken! Aardbeien sandwiches, verse limonade, smoothies, ik heb er helemaal zin in!

Dit is mijn Bucketlist voor de zomer! Wat staat er op jouw Zomer bucketlist?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *