Antwerpen 2017

Afgelopen April zat ik in Antwerpen en ik heb ontzettend genoten! Natuurlijk heb ik ontzettend veel foto’s genomen! Samen met Peter heb ik een hele dag in Antwerpen rond gehangen. Deze wilde ik graag nu alsnog met jullie delen!

We waren met de trein gegaan en dat was stiekem eigenlijk een ramp. Want ‘met de trein gegaan’ is eigenlijk helemaal niet waar! We gingen met de trein naar Lage Zwaluwe, daar op de NS bus naar Roosendaal en daar nog eens een trein naar een of ander klein dorpje waarvan ik de naam ben vergeten. Het voordeel is dat ik in een Belgische trein heb gezeten en dat die echt super schattig zijn!

Eindelijk in Antwerpen aangekomen zijn we eerst een rondje gaan lopen in het gigantische station. Wat een prachtig station is het! Ik ben helemaal verliefd op dat gebouw. Van binnen is hij net zo mooi als van buiten!

Er stond ook echt een heel mooi standbeeld (waar je op kon zitten. Dus is het dan eigenlijk een bankje?) voor het station!

Daarna zijn we te voet door Antwerpen gaan lopen. Het was heerlijk weer en we hadden bijna geen regen! Geweldig dus! We zijn eerst richting de lieve vrouwen kathedraal gegaan. Ik heb hier zoveel mooie foto’s geschoten dat ik het maar moeilijk vond om de mooiste uit te zoeken voor op mijn blog! Maar ik heb toch een keuze kunnen maken.

Ik ben echt dol op glas in lood! Dus natuurlijk heb ik een groot aantal foto’s gemaakt van het glas in lood van de kathedraal.

Kijk eens hoe pretty! De hele kathedraal zag er echt prachtig uit en ik was helemaal verliefd. Alle details warentrouwens prachtig. Van het glas in lood tot de kunst tot de plafonds.

Ik heb buiten ook nog een foto gemaakt met de kathedraal. Ook al kan je niet zien dat ik voor de kathedraal sta, haha! Maar het is zeker wel een leuke foto geworden.

Vervolgens zijn we naar de havens gelopen en ook daar was het echt heel mooi. Niet ‘foto-waardig’ mooi, maar echt iets wat je gezien moet hebben! Er was nog een kasteeltje waar ik echt van genoten heb en een stukje bij het kasteeltje vandaan was een hele mooie brug. Deze brug zijn we (vanzelfsprekend) over gelopen!

Na de brug was ik eigenlijk echt helemaal uitgeput. We zijn maar vijf uurtjes in Antwerpen geweest en voor mij was dat echt meer dan genoeg. Ik heb met volle teugen genoten en het was echt heerlijk! De volgende op mijn lijst: Berlijn!

Ik heb trouwens natuurlijk ook gevlogged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *